En virkelig nem ret, som er helt perfekt en travl hverdagsaften. Og en aftensmad som hele familien herhjemme spiste op.

Ingredienser
- 500 g hk oksekød
- 2 spsk olivenolie
- 1 stk løg hk fint
- 2 stængler bladselleri hk fint
- 1 stk rød peberfrugt
- 1 kolbe frisk majs (eller 1 dåse) majskornene skåret af kolben
- 250 g tomatsalsa, medium eller stærk hvis du kan lide det
- 400 g pasta skruer eller lign.
- 1 liter vand
- 1 terning hønsebouillon
- 50 g revet cheddar
- Salt og peber
Sådan gør du
- I en gryde ved middelvarme steges løg og bladselleri i olien i ca 5 min
- Svits derefter kødet med
- Tilsæt grøntsager, pasta, bouillon, vand og tomatsalsa
- Kog op og lad simre under låg i ca 10 min.
- Drys cheddar i og bland rundt. Server
Seneste kommentarer