One pot taco pasta

image_pdfimage_print

En virkelig nem ret, som er helt perfekt en travl hverdagsaften. Og en aftensmad som hele familien herhjemme spiste op.

One pot taco pasta

En lækker ret, hvor alt tilberedes i én gryde
4.60 fra 5 stemmer
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: oksekød, one pot, pasta, taco
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g hk oksekød
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 stk løg hk fint
  • 2 stængler bladselleri hk fint
  • 1 stk rød peberfrugt
  • 1 kolbe frisk majs (eller 1 dåse) majskornene skåret af kolben
  • 250 g tomatsalsa, medium eller stærk hvis du kan lide det
  • 400 g pasta skruer eller lign.
  • 1 liter vand
  • 1 terning hønsebouillon
  • 50 g revet cheddar
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • I en gryde ved middelvarme steges løg og bladselleri i olien i ca 5 min
  • Svits derefter kødet med
  • Tilsæt grøntsager, pasta, bouillon, vand og tomatsalsa
  • Kog op og lad simre under låg i ca 10 min.
  • Drys cheddar i og bland rundt. Server

4 Comments

  1. Lene Hansson

    Hej MadMusen,

    Smider man bare bouillonterningen ned i retten eller laver du den flydende bouillon først?

    Mvh Lene

    • Madmusen

      Hej Lene
      Jeg smider bare ned i retten og sørger for lige at få den ‘mast’ lidt ud i væsken 🙂

  2. Mikkel Clauson-Kaas

    Det er en skøn ret som jeg meget ofte laver. Jeg syntes dog der er enormt meget væde tilbage til sidst, er der altid det eller gør jeg måske noget forkert?

    • Hej Mikkel

      Dejligt at høre, at du tit laver retten. Du kan prøve at bruge 2-300 ml mindre vand og så spæde til, hvis pastaen mangler væde.

      vh Josephine

4.60 from 5 votes (5 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*