One pot pasta med kylling og karry

image_pdfimage_print

Så bliver det ikke nemmere: 1 gryde hvor alt tilberedes. Maden er klar på 20 minutter. En perfekt hverdagsret, som børnene også glædeligt spiser.

Jeg glemte at tilføje lidt frosne ærter. Man kunne også sagtens bruge bladselleri, spinat, peberfrugt eller lign for mere grønt.

One pot pasta med kylling og karry

En perfekt hverdagsret, hvor alt tilberedes i én gryde. Også en børnefavorit.
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: Karry, kylling, one pot
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g pasta
  • 7 dl vand
  • 1 hønsebouillon terning
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 1/2 dl fløde kan undlades, men gør den cremet
  • 1 løg hk fint
  • 2 fed hvidløg hk fint
  • 1 spsk karry
  • ca. 300 g kyllingefilet/bryst
  • 100 g bacon i tern
  • 2 gulerødder skrællet og skåret i skiver

Sådan gør du

  • I en gryde svitses bacon, løg og karry (imens det andet tilberedes)
  • Skær kyllingen i tern og kom ned i gryden sammen med de øvrige ingredienser (pånær fløden)
  • Få vandet i kog og skru ned til middel varme og kom låg på
  • Lad simre i ca 10-12 min (til pastaen er færdigkogt)
  • Tilsæt fløden og smag til med salt og peber

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*