One pot pasta med kylling og karry

Så bliver det ikke nemmere: 1 gryde hvor alt tilberedes. Maden er klar på 20 minutter. En perfekt hverdagsret, som børnene også glædeligt spiser.

Jeg glemte at tilføje lidt frosne ærter. Man kunne også sagtens bruge bladselleri, spinat, peberfrugt eller lign for mere grønt.


One pot pasta med kylling og karry

En perfekt hverdagsret, hvor alt tilberedes i én gryde. Også en børnefavorit.

  • 500 g pasta
  • 7 dl vand
  • 1 hønsebouillon terning
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 1/2 dl fløde (kan undlades, men gør den cremet)
  • 1 løg (hk fint)
  • 2 fed hvidløg (hk fint)
  • 1 spsk karry
  • ca. 300 g kyllingefilet/bryst
  • 100 g bacon i tern
  • 2 gulerødder (skrællet og skåret i skiver)
  1. I en gryde svitses bacon, løg og karry (imens det andet tilberedes)
  2. Skær kyllingen i tern og kom ned i gryden sammen med de øvrige ingredienser (pånær fløden)
  3. Få vandet i kog og skru ned til middel varme og kom låg på
  4. Lad simre i ca 10-12 min (til pastaen er færdigkogt)
  5. Tilsæt fløden og smag til med salt og peber
Hovedret
Karry, kylling, one pot