Det her er en super simpel, men smagfuld og lækker pastaret. Den primære smag er tomat, hvidløg og basilikum. Den bliver cremet af riccotta. Serrano er et lækker pift, hvis du ønsker lidt kød deri. Serrano kan også byttes ud med bacon. Maden er klar på 15-20 min. Så en skøn hverdagsret.
Pasta med ricotta og tomat
Det her er en super simpel, men smagfuld og lækker pastaret.
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 500 g pasta skruer, penne, konkylie – eller hvad du lige har
- 4 spsk olivenolie
- 3 fed hvidløg hk fint
- 1 tsk timian
- 1 spsk tomatpuré
- 2 tsk flydende honning
- 500 g cherrytomater evt. halveret
- 200 g ricotta ost
- Frisk basilikum
- Evt. friskrevet parmesan til servering
- Evt. 100 g serranoskinke evt. sprødstegt på en tør pande nogle minutter
Sådan gør du
- Kog pastaen al dente i letsaltet vand (efter anvisning på pakken)
- Skyl tomaterne
- Kom olie i en pande og varm op til middelvarme
- Tilsæt derefter olie, salt, peber, honning, hvidløg, timian, tomater og tomatpuré deri
- Lad simre ca. 8 min.
- Bland pastaen i panden og vend det sammen
- Tilslut vendes ricottaen i
- Anret i skåle og drys evt. med basilikum, parmesan og evt. serrano
Seneste kommentarer