Frisk salat med agurk

image_pdfimage_print

En super simpel salat med agurk i lange strimler. Det giver den et smukt look, som ser flot ud – til trods for at salaten er super simpel.

Frisk salat med agurk

Enkelt og anderledes salat med agurk
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Salat
Keyword: agurk, dressing, hønsesalat
Forb. tid: 10 minutter
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 1 stsk agurk
  • 1/2 dl parmesan skåret i flager
  • Frisk basilikum hk fint
  • 8 stk valnødder
  • 1 spsk olie
  • 1 tsk eddike hvid balsamico eller lagereddike
  • 1 tsk flydende honning
  • 1 tsk peber
  • Salt og peber
  • 1 tsk sød sennep

Sådan gør du

  • Skyl agurken og skær enderne af
  • Med en bred kartoffelskræller (eller mandolinjern) skrælles lange tynde strimler
  • Kom agurken i en skål
  • Bland eddike, honning, olie og sennep sammen i en lille skål. Smag til med salt og peber. Hæld marinaden over agurken
  • Hak valnødderne groft og drys dem over salaten sammen med parmesan og basilikum

Ingredienser

  • 1 agurk
  • 1/2 dl parmesan skåret i flager
  • Frisk basilikum, hk fint
  • ca. 8 valnødder
  • 1 spsk olie
  • 1 tsk eddike (hvid balsamico eller lagereddike)
  • 1 tsk flydende honning
  • 1 tsk peber
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Skyl agurken og skær enderne af
  • Med en bred kartoffelskræller (eller mandolinjern) skrælles lange tynde strimler
  • Kom agurken i en skål
  • Bland eddike, honning, olie og sennep sammen i en lille skål. Smag til med salt og peber. Hæld marinaden over agurken
  • Hak valnødderne groft og drys dem over salaten sammen med parmesan og basilikum

4 Comments

  1. Anne Jegsen

    Hejsa ☺️
    Hvor meget sennep skal der i oliedresingen🫣

  2. 5 stars
    Jeg har lige lavet agurke salaten sammen med min 6 årige datter. Vi havde ingen valnødder så vi ristede mandler og puttede dem på istedet. Superflot ret og virkelig lækker 😊

    • Madmusen

      Hej Tina

      Tak for den skønne feedback og jeg elsker at din dette var med i køkkenet.

      vh Josephine

5 from 2 votes (1 rating without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*