Citronmarinerede kyllingespyd

image_pdfimage_print

Selvom det ikke er sommer, kan man jo sagtens lave lækre grillspyd. På grillen eller panden.
Kan serveres med det meste. Jeg serverede med kartofler, dip og frisk salat med agurk.

Citronmarinerede kyllingespyd

Lækre friske kyllingespyd – perfekt til grillsæson og sommer
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Tilbehør
Keyword: grill, kylling, marinade, spyd
Forb. tid: 20 minutter
Trækketid (i marinade): 30 minutter
Samlet tid: 50 minutter
Antal: 4 personer

Udstyr

  • 4 grillspyd (hvis du bruger dem i træ, så skal de ligge i blød i koldt vand i 30 min)

Ingredienser

  • 4 kyllingebryster
  • 0,5 dl olivenolie
  • Citronsaft fra 1/2 citron
  • Citronskal fra 1 øko citron
  • 2 fed hvidløg skrællet og hk fint
  • 1 tsk tørret oregano
  • Frisk oregano
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber

Sådan gør du

  • Skær kyllingen ud i mindre stykker/tern
  • Bland de øvrige ingredienser sammen i en skål
  • Bland kylling og marinade
  • Lad kyllingen trække i marinaden i min 30 min og gerne op til 24 timer (så stil evt til at trække aftenen før)
  • Kom kyllingen på spyd og grille/steg til den er gennemstegt

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*