En super nem og lækker ret, som også kan laves i en billigere version uden rejer. Grøntsager og ost kommes i et fad og ind i ovnen, imens koges pasta og rejerne steges på en pande. En dejlig hverdagsret, som både børn og voksne er vilde med.
Ingredienser
- 400 g pasta jeg brugte sløjfepasta
- 200 g flødeost jeg brugte en med hvidløg og urter
- 400 g cherrytomater
- 1 stk rødløg skrællet og skåret i kvarte
- 5 stk soltørrede tomater hk fint
- 1 spsk olie (fra de soltørrede tomater)
- 200 g wannamirejer stegt få minutter på panden i smør
- Salt og peber
- Frisk basilikum
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft
- I et ildfast fad kommes flødeost, tomater, rødløg, olie og soltørrede tomater. Drys med salt og peber
- Kom fadet i ovnen i ca. 35 min
- Kog pastaen efter anvisningen og steg rejerne
- Bland ingredienserne I det ildfaste fad godt sammen og vend pasta samt rejer i
- Server evt. med frisk basilikum
Seneste kommentarer