pastaret med flødeost, tomat og rejer

Pasta i fad med rejer og flødeost

image_pdfimage_print

En super nem og lækker ret, som også kan laves i en billigere version uden rejer. Grøntsager og ost kommes i et fad og ind i ovnen, imens koges pasta og rejerne steges på en pande. En dejlig hverdagsret, som både børn og voksne er vilde med.

pastaret med flødeost, tomat og rejer

Pastaret med flødeost og rejer

En nem og lækker hverdagsret
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: bagte tomater, flødeost, pasta, rejer
Samlet tid: 40 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g pasta jeg brugte sløjfepasta
  • 200 g flødeost jeg brugte en med hvidløg og urter
  • 400 g cherrytomater
  • 1 stk rødløg skrællet og skåret i kvarte
  • 5 stk soltørrede tomater hk fint
  • 1 spsk olie (fra de soltørrede tomater)
  • 200 g wannamirejer stegt få minutter på panden i smør
  • Salt og peber
  • Frisk basilikum

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft
  • I et ildfast fad kommes flødeost, tomater, rødløg, olie og soltørrede tomater. Drys med salt og peber
  • Kom fadet i ovnen i ca. 35 min
  • Kog pastaen efter anvisningen og steg rejerne
  • Bland ingredienserne I det ildfaste fad godt sammen og vend pasta samt rejer i
  • Server evt. med frisk basilikum
pastaret med flødeost, tomat og rejer
pasta i fad med rejer og flødeost

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*