sprøde belgiske vafler

De bedste belgiske vafler

image_pdfimage_print

Wow, efter at have lavet de her belgiske vafler, er det gået op for mig – at jeg har spist alt for lidt af den slags. De er nemlig sprøde længe efter bagning og samtidig svampede. Vi gik all in og serverede dem med is, frugt og hjemmelavet chokoladesovs (piskefløde og chokolade).

Perfekt til hyggeligt weekend bage projekt eller blot lidt lækker forkælelse. De er super nemme at lave og vil skabe glæde for store som små.

Jeg bruger min tefal snack collection vaffeljern.

sprøde belgiske vafler

De bedste belgiske vafler

Vaflerne du bare må prøve!🤩
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Dessert
Keyword: bær, belgiske, chokoladesovs, is, sprøde vafler, vafler
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 6 stk

Ingredienser

  • 1 tsk vanillesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 100 g sukker
  • 2,5 dl hvedemel
  • 1 stk æg
  • 1,5 dl mælk
  • 2 spsk creme fraiche 18%
  • 75 g smeltet smør
  • Smør til stegning

Sådan gør du

  • Find to skåle frem.
  • I den ene skål blandes alle de tørre ingredienser sammen (vanillesukker, bagepulver, salt, sukker og mel)
  • I den anden skål blandes alle de våde ingredienser (æg, mælk, creme fraiche og smeltet smør)
  • Hæld nu de tørre ingredienser ned til de våde og pisk til dejen er glat og uden klumper
  • Kom smør i dit vaffeljern og steg gyldne
dessert med belgiske vafler med bær og chokoladesovs
sprøde belgiske vafler
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*