Denne her ret smager afsindigt godt. Det er en ret uden kød, men som er lækker cremet. Du skal kun bruge få ingredienser og 15 min i køkkenet – så det er en rigtig god hverdagsret. Den vil dog også helt sikkert imponere dine gæster.
annonce I samarbejde med nemlig.com kan du nu tilføje ingredienserne til denne opskrift direkte i kurven hos dem. Salt, peber og fedtstof til stegning er de eneste ting, der ikke bliver lagt over (da det betragtes som basislager).
De øvrige ingredienser kan du nu super nemt få bragt lige til hoveddøren. Du kan nemt slette de råvarer fra indkøbskurven, som du evt. allerede har derhjemme.
Gnocchi med tomatsovs
En dejlig nem hverdags med få ingredienser
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 1 kg gnocchi
- 3 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- 2,5 dl madlavningsfløde
- 500 g cherrytomater hvis store, så halver evt.
- Frisk basilikum
- Salt og peber
- 2 stk frisk mozzarella
Sådan gør du
- Kog gnocchi efter anvisning på pakken
- Tag skrællen af hvidløget, mas med siden af kniven og kom op i en høj pande med olie – middelvarme
- Tilføj tomater og lad simre i 5-7 min. indtil tomaterne bliver bløde. Mos dem herefter i punden med en ske
- Hæld madlavningsfløde i og smag til med salt og peber
- Hæld de kogte gnocchi over og vend rundt i sovsen. Bræk små stykker af mozzarellaen og fordel i panden (så smelter den ligeså stille)
- Drys med frisk basilikum og server straks
Hej. Er det et helt kg gnocchi før de er kogt? Altså 3 pakker af 350g?
Ja, det er det 🙂