Tortilla tærte med oksekød

image_pdfimage_print

Du har sikkert smagt krydret oksekød i tortillabrød flere gange. Men du har nok ikke smagt det lavet i ovnene som en tærte.

Den har let sødme fra majsen og krydret af krydderiet. Derudover er det en super nem ret at lave.

Kan serveres alene eller med en god salat eller guacemole.

Kan også spises kold i eks madpakke.

Tortilla tærte med oksekød

Sådan har du ikke fået tortilla før – men det smager drønlækkert
4.34 fra 3 stemmer
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Køkken: Mexikansk
Keyword: hakket oksekød, majs, tærte, tortilla
Forb. tid: 10 minutter
Ovntid: 20 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 spsk Smør
  • 6 stk tortillabrød
  • 3 stk forårsløg Skåret i tynde skiver
  • 1 stk løg hk fint
  • 2 fed hvidløg hk fint
  • 2 stk gul eller rød peberfrugt skåret i små tern
  • 140 g ds majs drænet
  • 500 g hk oksekød
  • 1 brev tortilla krydderi (28 gram)
  • 4 stk æg
  • 1,5 dl creme fraiche 18%
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 100 g revet cheddar

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  • I en pande med 1 spsk smør stegs løg, forårsløg og hvidløg er par minutter
  • Nu kommes kødet i og steges færdigstegt
  • Tilføj tortilla krydderi, majs og peberfrugt. Smag til med salt og peber
  • I et ildfast fad smøres kanterne med 1 spsk smør hvorfor tortilla brødene fordeles så de dækker bunden og kanterne
  • Fordel kødet på tortillaen
  • I en skål piskes æg, creme fraiche, 2 tsk salt og 40 gram af cheddarosten.
  • Fordel æggemassen over kødet i fadet, rør rundt med en gaffel så æggemassen kommer med imellem kødet
  • Drys med det sidste cheddar og nag midterst i ovnen i 20 min
Å
4.34 from 3 votes (3 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*