Kylling, spaghetti og soyasovs

image_pdfimage_print

Denne ret er fyldt med kylling og grøntsager og til slut vendt med friskogt spaghetti og en sovs på blandt andet soya.

Kylling, spaghetti og soyasovs

En lækker hverdagsret med masser af grønt og smag
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Rate
Ret: Hovedret
Køkken: Asiatisk
Keyword: asiatisk, kylling, soya, spaghetti
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Spaghetti
  • 2 stk Gulerødder skrællet og revet groft
  • 1 stk Lille spidskål snittet i tynde strimler
  • 1 stk Peberfrugt i tynde strimler
  • 2 stk Forårsløg skåret i tynde skiver
  • 350 g Kylling skåret i små tern
  • 2 spsk Smør
  • Evt chiliflager eller chilisovs til servering

Sovs

  • 3 spsk Østerssovs
  • 3 spsk Soya
  • 1 spsk Sesamolie
  • 1/2 spsk Sukker
  • 2,5 dl Kogt varmt vand
  • 1/2 terning Hønsebouillon
  • Peber
  • 1 tsk Friskrevet ingefær
  • 3 fed Hvidløg hakket fint
  • 1 spsk Jævner

Sådan gør du

  • Sæt letsaltet vand over til pasta og kog efter anvisningen
  • Hæld alle ingredienser til sovsen sammen i en skål
  • Steg kyllingen i 1 spsk smør i en stor pande ca 4-5 min. Tag af varmen
  • Steg derefter grøntsagerne i 1 spsk smør indtil de falder sammen ca 2-3 min
  • Skrab grøntsagerne over i den ene side af panden. Tilføj sovsen i den anden ene og pisk sammen med jævner. Lad den tykne en smule.
  • Vend nu spaghetti og kyllingen med det øvrige i panden og server.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*