Kylling, spaghetti og soyasovs

Denne ret er fyldt med kylling og grøntsager og til slut vendt med friskogt spaghetti og en sovs på blandt andet soya.


Kylling, spaghetti og soyasovs

En lækker hverdagsret med masser af grønt og smag

  • 500 g Spaghetti
  • 2 stk Gulerødder (skrællet og revet groft )
  • 1 stk Lille spidskål (snittet i tynde strimler )
  • 1 stk Peberfrugt (i tynde strimler)
  • 2 stk Forårsløg (skåret i tynde skiver )
  • 350 g Kylling (skåret i små tern)
  • 2 spsk Smør
  • 1 spsk Jævner (som skal bruges til sovsen )
  • Evt chiliflager eller chilisovs til servering

Sovs

  • 3 spsk Østerssovs
  • 3 spsk Soya
  • 1 spsk Sesamolie
  • 1/2 spsk Sukker
  • 2,5 dl Kogt varmt vand
  • 1/2 terning Hønsebouillon
  • Peber
  • 1 tsk Friskrevet ingefær
  • 3 fed Hvidløg (hakket fint )
  1. Sæt letsaltet vand over til pasta og kog efter anvisningen

  2. Hæld alle ingredienser til sovsen sammen i en skål

  3. Steg kyllingen i 1 spsk smør i en stor pande ca 4-5 min. Tag af varmen

  4. Steg derefter grøntsagerne til de falder sammen ca 2-3 min

  5. Vend det hele sammen i panden (sovs, kylling, grøntsager og spaghetti). Server

Hovedret
Asiatisk
asiatisk, kylling, soya, spaghetti