En dejlig nem hverdagsret for hele familien. Kan laves på 30 min, og halvdelen af tiden passer den sig selv i ovnen.
Ingredienser
- 400 g pasta skruer eller lign
- 50 friskrevet parmesan
- 1 frisk mozzarella
- 500 g passata pureret tomat, er ofte i karton
- 2 fed hvidløg hk fint
- Salt og peber
- 1 løg revet
- Evt frisk basilikum til servering
Kødboller
- 500 g kalv/flæsk
- 1 tsk salt
- 1/2 tsk peber
- 1 tsk oregano
- 3 skiver bacon som skæres/hakkes i små stykker
- 1 æg
- 50 g revet parmesan
- 2 spsk rasp
- 1 spsk mælk
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 varmluft
- Kog pastaen efter anvisning på pakken (minus 2-3 minutter), hæld vandet fra
- Bland alle ingredienserne til kødboller og lad stå og trække kort på køl
- I et ildfaste fad blandes passata, hvidløg, revet løg og salt og peber
- Form derefter kødbollerne og placer omkring i sovsen
- Fordel nu den kogte pasta
- Derefter fordeles parmesan og stykker af den friske mozzarella
- Bages i ovnen i 15 min, tag ud og server evt med frisk basilkum
Seneste kommentarer