Pasta i ovn med kylling, bacon og mornaysauce

image_pdfimage_print

Det her er en genial ret, til de dage hvor tiden er knap. Og ungerne er vilde med den.

Du kan nemt tilføje flere eller andre grøntsager som ærter, majs, blomkål, broccoli, spinat osv.

Hvis du har en rest kogte skruer, så kan du sagtens bruge dem. Men så undlad vandet og halver tiden i ovnen.

Ingredienser (4 Pers)

  • 300 g pastaskruer
  • ca. 300-400 g kyllingebryst/filet
  • 100 g bacon i tern
  • 8 champignon, skåret i skiver
  • 500 ml mornaysauce
  • 500 ml vand
  • 3 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 2 gulerødder, skrællet og skåret i skiver
  • 3 tsk sød paprika
  • Evt lidt friskrevet parmesan til toppen

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft
  • Steg baconen sprød på en pande, og tag af
  • Skær kyllingen i mindre stykker/tern og steg i baconfedtet sammen med paprika og champignon. Blot i 2-3 min til det er brunet
  • Find et ildfast fad
  • Kom de ukogte pastaskruer i
  • Fordel kylling, bacon og grøntsager deri og hæld vandet over
    Fordel derefter mornaysaucen og krydr med salt og peber
  • Bages i ovnen i ca 35 min, rør gerne rundt undervejs og drys evt parmesan på ca 15 min før den er færdig

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*