Aspargessalat med edamamebønner

image_pdfimage_print

Det her er en salat der hylder asparges. Er du ikke vild med asparges, kan du bruge grønne bønner i stedet for.

Ingredienser (4 personer)

  • 200 g edamame bønner, frosne
  • 1 avokado
  • 5 grønne asparges
  • 5 hvide asparges
  • 50 g smuldret feta
  • Salt
  • 1 nektarin, i skiver
  • Lidt ristede pinjekerner og hasselnødder

evt vinaigrette som blandes i en skål (1/2 spsk æblecidereddike, 1 tsk honning, 1 tsk sennep, 1 spsk olie)

Fremgangsmåde

  • Hæld kogende vand over edamamebønnerne og lad dem ligge i 2 min
  • Hæld vandet fra og drys evt med lidt salt
  • Kom bønnerne i en skål
  • Skyl og knæk enden af de grønne asparges. Skær i 3 dele. Lig op i skålen
  • Skræl de hvide asparges fra hovedet og ned. Knæk enden af og skær i 3 stykker. Kom op i skålen
  • Skær avokado i tern samt nektarinen i både og kom i skålen
  • Rist nødderne på panden til de tager farve. Køl af og drys over salaten sammen med feta.

Såfremt du har lavet vinaigrette, så lad gæsterne selv tage på.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*