Grillspyd med nakkekoteletter

image_pdfimage_print

Super lækre spyd med en lækker marinade af soya/østerssovs. Jeg brugte blot en gul peberfrugt, men man kunne sagtens komme mere grønt på såsom cherrytomater, squash, rødløg i stykker mm. Super skønne og perfekte til sommer og grillsæson.

Grillspyd med nakkekoteletter

Super lækre spyd, som er perfekt til grillen
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: grill, sommer, spyd, svinekød
Forb. tid: 20 minutter
Marinerings tid: 1 time
Samlet tid: 1 time 20 minutter
Antal: 4 spyd

Udstyr

  • 4 grillspyd hvis det er træspyd, skal de ligge i blød for ikke at splintre og brænde

Ingredienser

  • 500 g nakkekoteletter af gris skåret i tern
  • 6 spsk soya
  • 2 spsk østerssovs
  • 1 tsk citronsaft
  • 2 spsk sukker
  • 1/2 tsk salt og peber
  • 1 stk gul peberfrugt skyllet og skåret i tern

Sådan gør du

  • Find en skål og bland soya, østerssovs, salt, peber og sukker sammen til en marinade
  • Kom kødternene i marinaden og lad det trække i køleskabet i min. 1 time og gerne til dagen efter
  • Find 4 spyd. Kom skiftevis kødstykker og peberfrugt på
  • Grill til de er godt stegt på alle kanter

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*