Grillspyd med nakkekoteletter

image_pdfimage_print

Super lækre spyd med en lækker marinade af soya/østerssovs. Jeg brugte blot en gul peberfrugt, men man kunne sagtens komme mere grønt på såsom cherrytomater, squash, rødløg i stykker mm.

Ingredienser ( 4 spyd, 3-4 personer)

  • 500 g nakkekoteletter af gris, skåret i tern
  • 6 spsk soya
  • 2 spsk østerssovs
  • 1 tsk citronsaft
  • 2 spsk sukker
  • 1/2 tsk salt og peber
  • 1 gul peberfrugt, skyllet og skåret i tern
  • 4 grillspyd (hvis det er træspyd, skal de ligge i blød for ikke at splintre og brænde)

Fremgangsmåde

  • Find en skål og bland soya, østerssovs, salt, peber og sukker sammen til en marinade
  • Kom kødternene i marinaden og lad det trække i køleskabet i min. 1 time og gerne til dagen efter
  • Find 4 spyd. Kom skiftevis kødstykker og peberfrugt på
  • Grill til de er godt stegt på alle kanter

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*