Grillspyd med nakkekoteletter

Super lækre spyd med en lækker marinade af soya/østerssovs. Jeg brugte blot en gul peberfrugt, men man kunne sagtens komme mere grønt på såsom cherrytomater, squash, rødløg i stykker mm. Super skønne og perfekte til sommer og grillsæson.


Grillspyd med nakkekoteletter

Super lækre spyd, som er perfekt til grillen

  • grillspyd
  • 500 g nakkekoteletter af gris (skåret i tern)
  • 6 spsk soya
  • 2 spsk østerssovs
  • 1 tsk citronsaft
  • 2 spsk sukker
  • 1/2 tsk salt og peber
  • 1 stk gul peberfrugt (skyllet og skåret i tern)
  1. Find en skål og bland soya, østerssovs, salt, peber og sukker sammen til en marinade
  2. Kom kødternene i marinaden og lad det trække i køleskabet i min. 1 time og gerne til dagen efter
  3. Find 4 spyd. Kom skiftevis kødstykker og peberfrugt på
  4. Grill til de er godt stegt på alle kanter
Hovedret
grill, sommer, spyd, svinekød