Spinatsalat med rejer og krebsehaler

image_pdfimage_print

Er du ligeså vild med skaldyr ligesom jeg, så kan den her salat anbefales. En skøn måltidssalat fyldt med lækkert skaldyr og frisk dild.

Spinatsalat med rejer og krebsehaler

En skøn frisk sommersalat med skaldyr
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Salat
Keyword: edamame, krebsehaler, rejer, salat, skaldyr, spinat
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 300 g frisk spinat
  • 2 stk avokado
  • 150 g frosne edamame bønner
  • 200 g krebsehaler i lage
  • Frisk dild
  • 300 g rejer i lage
  • 2 spsk. solsikke- eller rapsolie
  • 1 stk lime, saften derfra
  • 1 spsk. flydende honnning
  • Salt og peber
  • evt. Naanbrød som tilbehør

Sådan gør du

  • Kom edamamebønnerne i en gryde med letsaltet kogende vand i 2 minutter. Tag dem herefter op og sigt vandet fra. Kom de afkølede bønner i en skål.
  • Skyl spinaten godt og kom ned i skålen med bønnerne.
  • Bland ingredienserne til dressing sammen i en lille skål: honning, olie og lime. Bland i skålen og smag til med salt og peber.
  • Hæld lagen fra rejerne og krebsehalerne. Kom dem op til de øvrige ingredienser.
  • Skær avokadoen i tern og kom dem i skålen.
  • Hak/klip dilden og drys over salaten.

 

IMG_6017

krebse salat

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*