marry med one pot pasta

‘Marry me’ One pot pasta

image_pdfimage_print

At lave ‘Marry me’ retter hitter meget på sociale medier. Derfor besluttede Emma og jeg, at vi ville lave en suppe version. Der er masser af smag, den er super cremet og virkelig en skøn suppe.

Prøv den 🙂

Jeg har været i køkkenet og lavet opskriften sammen med https://emmaolsen.dk

marry med one pot pasta

‘Marry me’ one pot pasta

One pot ret med kylling, som er meget smagfuld
3 fra 1 stemme
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Suppe
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 spsk olie
  • 2 stk kyllingebryster ca. 400 g
  • Salt og peber
  • 2 fed hvidløg hk fint
  • 16 stk soltørrede tomater
  • 1 spsk sød paprika
  • 2 tsk chiliflager
  • 1250 ml hønsebouillon
  • 1/2 liter madlavningsfløde 9%
  • 5 spsk revet parmesan
  • 400 g nudler evt. ramen nudler
  • Evt. koriander, bønnespirer, forårsløg og chiliolie til servering

Sådan gør du

  • Drys kyllingen med salt og peber
  • Steg kyllingen i olie ved middelvarme i 4 min pr side og tag op igen
  • I panden kommes lidt mere olie sammen med soltørret tomat, paprika, chili og hvidløg
  • Efter ca. 30 sek tilsætter bouillon og fløde, når det simre tilsættes parmesan og kylling (lad kyllingen blive deri i 5 min og tag op)
  • Smag til med salt og peber
  • Kom nudlerne deri (følg antal minutter fra pakkens anvisning)
  • Server i en skål med nudler, sovs, topping og kylling skåret i skiver
marry med one pot pasta
marry med one pot pasta
marry med one pot pasta

2 Comments

  1. Sofie Aagaard

    3 stars
    Tror ikke lige opskriften lykkedes for mig, lavede den til min mormor og søster, og den hittede ikke stort. Men min mormor er heller ikke glad for Spice, så undlod det, det var nok en vigtig ingrediens ift smagen. ELlers elsker hendes opskrifter, kan især anbefale hendes one pot tacogryde.

    • Madmusen

      Hej Sofie

      Øv at den ikke faldt i god smag, Men ja, spice er vigtigt for smagen i denne.

      Dejligt at høre, at du ellers er glad for mine opskrifter 😉

      vh Josephine

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*