Dumplings ser ofte meget sværere ud at lave end de egentlig er. Disse smager skønt med en kombi af kylling og chuncky stykker af reje. Server gerne med soya og evt. chilimayo til.
Ingredienser
- 24 stykker gyoza/dumpling dej købt i større supermarkeder eller asiatiske butikker (der findes også nogen online)
Fyld
- 10 stk wanamirejer, rå pil skallen deraf og fjern evt, tarm
- 200 g hk kyllingekød
- 2 stk forårsløg hk fint
- 1 fed hvidløg revet fint
- 1/2 spsk frisk ingefær revet fint
- 1 spsk østerssovs
- 1 spsk soya sovs
- 1 spsk sukker
- 1/2 spsk sesamolie
- 1/2 spsk risedikke
- 1 spsk majsstivelse
Servering
- Chilisovs
- Sesamfrø
- 1 stk forårsløg skåret i tynde skiver
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne til fyld sammen i en skål
- Tag et stykke dumpling dej og kom en lille klat fyld i midten (ca. 1/2 tsk)
- Dup kanterne med vand og fold dejen sammen på midten, fold de to sider ind på hinanden og fæstne med vand
- Kom dumplings I kogende vand i 2 min og tag op
- Server med chilisovs, sesam og forårsløg
Seneste kommentarer