Dumplings med rejer og kylling

dumplings med rejer og kylling

Dumplings ser ofte meget sværere ud at lave end de egentlig er. Disse smager skønt med en kombi af kylling og chuncky stykker af reje. Server gerne med soya og evt. chilimayo til.


Dumplings med rejer og kylling

Super smagfulde

  • 24 stykker gyoza/dumpling dej (købt i større supermarkeder eller asiatiske butikker (der findes også nogen online))

Fyld

  • 10 stk wanamirejer, rå (pil skallen deraf og fjern evt, tarm)
  • 200 g hk kyllingekød
  • 2 stk forårsløg (hk fint )
  • 1 fed hvidløg (revet fint )
  • 1/2 spsk frisk ingefær (revet fint)
  • 1 spsk østerssovs
  • 1 spsk soya sovs
  • 1 spsk sukker
  • 1/2 spsk sesamolie
  • 1/2 spsk risedikke
  • 1 spsk majsstivelse

Servering

  • Chilisovs
  • Sesamfrø
  • 1 stk forårsløg (skåret i tynde skiver)
  1. Bland alle ingredienserne til fyld sammen i en skål

  2. Tag et stykke dumpling dej og kom en lille klat fyld i midten (ca. 1/2 tsk)

  3. Dup kanterne med vand og fold dejen sammen på midten, fold de to sider ind på hinanden og fæstne med vand

  4. Kom dumplings I kogende vand i 2 min og tag op

  5. Server med chilisovs, sesam og forårsløg

Hovedret
asiatisk, dumplings, kylling, rejer, tapas


dumplings med rejer og kylling
dumplings med rejer og kylling