kålgryde tacostyle

Kålgryde tacostyle

image_pdfimage_print

Som barn fik vi ofte kålgryde med oksekød og masser af spids-eller hvidkål. Kål er en super mættende og fiberrig grøntsag, hvor du får mange gram for pengene. Denne ret er uden stivelse (pånær tortillachips på toppen).

Denne her version får en masse smag fra taco krydderi og taco sauce. Du kan bruge en masse grøntsager, så du kan få tømt ud i grøntsagsskuffen. Du kan også komme blomkål, broccoli, peberfrugt. pore mm. deri.

annonce I samarbejde med nemlig.com kan du nu tilføje ingredienserne til denne opskrift direkte i kurven hos dem. Salt, peber og fedtstof til stegning er de eneste ting, der ikke bliver lagt over (da det betragtes som basislager).  

De øvrige ingredienser kan du nu super nemt få bragt lige til hoveddøren. Du kan nemt slette de råvarer fra indkøbskurven, som du evt. allerede har derhjemme.

Læg alle varer i kurv på Nemlig
kålgryde tacostyle

Kålgryde tacostyle

Aftensmad på 20 min fyldt med grøntsager
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: hakket oksekød, kål, kålgryde, spidskål, taco
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 stk stort spidskål eller 2 mindre, skåret i tynde strimler
  • 3 stk gulerødder skrællet og revet groft
  • 2 stk rødløg skrællet og skåret i tynde skiver (eller alm. løg)
  • 2 fed hvidløg hk fint
  • 2-3 spsk tacokrydderi
  • 1 glas tacosauce (230 g) alm, medium eller hot (afhængig af hvor stærk du ønsker det)
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 dl vand
  • Olie til stegning
  • Salt og peber

Topping

  • 40 g revet cheddar
  • 1 dl creme fraiche 18 %
  • 50 g tortillachips
  • Evt frisk koriander

Sådan gør du

  • I en gryde eller sautépande steges kødet i lidt olie til gennemstegt
  • Tilsæt nu løg, hvidløg og krydderi og steg kort tid
  • Tilsæt nu gulerod, spidskål, vand og tacosauce
  • Smag til med salt og peber
  • Server med cheddar, creme fraiche, knust tortilla chips og frisk koriander
kålgryde med taco krydderi
kålgryde tacostyle

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*