rugbrøds stænger

Sprøde rugbrødsstænger

image_pdfimage_print

Det her er en genial snack til eks. eftermiddagene, når små og store er sultne. Jeg serverer gerne med mine børns yndlingsdip og frugt. De er nemme at lave og super måde at få brugt en evt. tør rest rugbrød. Kan opbevares i lufttæt beholder i 3-5 dage.

rugbrøds stænger

Sprøde rugbrødsstænger

Genial nem og sundere eftermiddagssnack
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Snack
Keyword: børn, eftermiddag, rugbrød, snack, sund snack
Forb. tid: 2 minutter
Ovntid: 18 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 25 stænger

Ingredienser

  • 5 skiver rugbrød gerne de lidt store firkantede tørre rugbrød (de helt billige)
  • Olie
  • Salt

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft
  • Skær evt toppen og bunden af hver skive og del i 4-5 stænger pr skive
  • Kom stængerne på en bageplade med bagepapir og spray/pensl en smule olie derpå og drys med salt
  • Bages midterst i ovnen i ca. 18-20 til de er sprøde
  • Tages ud til afkøling og opbevares først når helt afkølede i eks. kagedåse
rugbrøds stænger snack
rugbrøds stænger

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*