Cremet svampesovs

Cremet svampesovs med pasta

image_pdfimage_print

En lækker kødfri ret, som stadig har skøn smag fra champignonen. Den er forholdsivs billig at lave og fungerer rigtig godt som weekendmad, scoreret eller til gæster.

Server gerne med en frisk salat til.

Cremet svampesovs

Cremet svampesovs med pasta

Nem og virkelig lækker ret
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: champignon, gæstemad, pasta, sovs
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 stk løg eller skalotteløg hakket fint
  • 1 spsk olie/smør
  • 3 fed hvidløg hakket fint
  • Frisk oregano eller timian hakket fint
  • 250 g champignon (brune eller hvide) renset og skåret i skiver
  • 1 dl hvidvin
  • 2,5 dl fløde jeg brugte 18%, piskefløde vil bestemt også være lækkert
  • Friskrevet parmesan til servering
  • Salt og peber
  • 500 g båndpasta
  • evt kulør

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisning
  • I en pande med fedtstof steges løg et par minutter. Kom herefter champignon, hvidløg og urter på.
  • Efter 1 minuts tid kommes hvidvin på. Lad simre til vinen stortset er fordampet
  • Hæld fløde på og evt kulør
  • Smag til med salt og peber og vend pastaen deri.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*