Sådan her har du garanteret ikke smagt blomkål før og det er virkelig en skam. De er fyldt med smag og dejlig crunchy udenpå. Et super lækkert tilbehør, i tortilla wrap eller til brug i en måltidssalat.
Du kan også vælge at vende i en barbecuesovs eller blot nøjes med lidt olie. Hvis du elsker ost, så kan du også drysse lidt revet parmesan over til slut.

Crunchy smagfuld blomkål i ovn
Virkelig måde at lave blomkål på. Brug som tilbehør eller som fyld i en salat
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 1 stk blomkål
- 2 spsk mayo
- 2 spsk ketchup
- 1 tsk tørret chilipulver
- 2 tsk salt
- 1 tsk friskværnet peber
- 1 spsk olivenolie
- 2 dl pankorasp
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft
- Skyl blomkålen og skær ud i små buketter
- I en skål blandes mayo, ketchup, olie, chili, salt og peber godt sammen
- Vend nu blomkåls buketterne deri.
- Herefter hældes raspen i skålen og fordels rundt på blomkålen
- Fordel på en bageplade med bagepapir
- Bages midterst i ovnen i 20-25 min til de er gyldne og sprøde

Seneste kommentarer