Crunchy smagfuld blomkål i ovn

image_pdfimage_print

Sådan her har du garanteret ikke smagt blomkål før og det er virkelig en skam. De er fyldt med smag og dejlig crunchy udenpå. Et super lækkert tilbehør, i tortilla wrap eller til brug i en måltidssalat.

Du kan også vælge at vende i en barbecuesovs eller blot nøjes med lidt olie. Hvis du elsker ost, så kan du også drysse lidt revet parmesan over til slut.

Crunchy smagfuld blomkål i ovn

Virkelig måde at lave blomkål på. Brug som tilbehør eller som fyld i en salat
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Tilbehør
Keyword: blomkål, grønt, kål, salat, tilbehør
Forb. tid: 5 minutter
Ovntid: 20 minutter
Samlet tid: 25 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 stk blomkål
  • 2 spsk mayo
  • 2 spsk ketchup
  • 1 tsk tørret chilipulver
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk friskværnet peber
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 dl pankorasp

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  • Skyl blomkålen og skær ud i små buketter
  • I en skål blandes mayo, ketchup, olie, chili, salt og peber godt sammen
  • Vend nu blomkåls buketterne deri.
  • Herefter hældes raspen i skålen og fordels rundt på blomkålen
  • Fordel på en bageplade med bagepapir
  • Bages midterst i ovnen i 20-25 min til de er gyldne og sprøde
Crunchy smagfuld blomkål i ovn

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*