Filotærter med spicy kylling og cheddar

image_pdfimage_print

De her små kurve af filodej med fyld er super saftige og lækre. Kan både serveres lune eller kolde. Brug dem til tapas, brunch eller aftensmad med salat og flute til.

Filotærter med spicy kylling og cheddar

Lækre små hapsere
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Keyword: brunch, Cheddar, filo, kylling, tapas
Forb. tid: 10 minutter
Ovntid: 7 minutter
Samlet tid: 17 minutter
Antal: 12 stk

Udstyr

  • 1 metal cupcake form med 12 huller

Ingredienser

  • 100 g fersk filodej
  • Olie til formen
  • 300 g kogt eller stegt kyllingebryst trevlet i mindre stykker
  • 200 g Philadelphia ost naturel
  • 4 spsk tacosauce medium eller hot (alt efter præference)
  • 75 g revet cheddar

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader
  • Pensl formen med olie
  • Klip filodejen i firkantede stykker (lidt større end hullerne)og kom 3 lag forskudt i hver cupcake hul
  • I en skål blandes kylling, taco og Philadelphia. Fordel derefter i filokurvene
  • Drys med cheddar og bag midterst i ovnen i ca 7 min

Noter

Du kan fylde dem med alverdens ting. Det kunne være feta/spinat/æg eller bacon/svampe.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*