Filotærter med spicy kylling og cheddar

De her små kurve af filodej med fyld er super saftige og lækre. Kan både serveres lune eller kolde. Brug dem til tapas, brunch eller aftensmad med salat og flute til.


Filotærter med spicy kylling og cheddar

Lækre små hapsere

  • metal cupcake form med 12 huller
  • 100 g fersk filodej
  • Olie til formen
  • 300 g kogt eller stegt kyllingebryst (trevlet i mindre stykker )
  • 200 g Philadelphia ost (naturel)
  • 4 spsk tacosauce (medium eller hot (alt efter præference))
  • 75 g revet cheddar
  1. Tænd ovnen på 180 grader

  2. Pensl formen med olie

  3. Klip filodejen i firkantede stykker (lidt større end hullerne)og kom 3 lag forskudt i hver cupcake hul

  4. I en skål blandes kylling, taco og Philadelphia. Fordel derefter i filokurvene

  5. Drys med cheddar og bag midterst i ovnen i ca 7 min

Du kan fylde dem med alverdens ting. Det kunne være feta/spinat/æg eller bacon/svampe.

brunch, Cheddar, filo, kylling, tapas