En lækker og super nem pastasalat som kan spises alene eller som tilbehør til eksempelvis grillmad. Vi fik nogle spyd med nakkekoteletter til, men min kæreste sagde “det smager så godt, så jeg havde ikke behøvet mere end bare salaten”.

Ingredienser
- 400 g pastaskruer
- 200 g Pikantost
- 2,5 dl Creme fraiche 18%
- Salt og peber
- Purløg klippet/ hk fint
- 100 g bacon i tern
- 1 rød peberfrugt
- 1/2 stk rødløg
- 1 dl majs (friske kogte eller fra dåse)
Sådan gør du
- Kog pastaen i en gryde med letsaltet vand (følg anvisning på posen ift minutter). Hæld vandet fra og skyl kort med koldt vand. Så klistrer de ikke sammen.
- Steg baconen sprød på panden og lig på et stykke køkkenrulle
- I en skål blandes creme fraiche, pikantost, rødløg, purløg, salt og peber
- Bland nu de afkølede pastaskruer deri sammen med peberfrugt, majs og den stegte bacon
- Smag til med salt og peber. Server med frisk purløg på toppen
Hej
Hvilken slags pikantost er der brugt i opskriften?
Vh Jeanett
Jeg mener jeg brugte en fra Buko ☺️