Pikantost pastasalat

image_pdfimage_print

En lækker og super nem pastasalat som kan spises alene eller som tilbehør til eksempelvis grillmad. Vi fik nogle spyd med nakkekoteletter til, men min kæreste sagde “det smager så godt, så jeg havde ikke behøvet mere end bare salaten”.

Pikantost pastasalat

En lækker cremet pastasalat med pikantost
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: bacon, grill, pasta, pastasalat, pikantost
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g pastaskruer
  • 200 g Pikantost
  • 2,5 dl Creme fraiche 18%
  • Salt og peber
  • Purløg klippet/ hk fint
  • 100 g bacon i tern
  • 1 rød peberfrugt
  • 1/2 stk rødløg
  • 1 dl majs (friske kogte eller fra dåse)

Sådan gør du

  • Kog pastaen i en gryde med letsaltet vand (følg anvisning på posen ift minutter). Hæld vandet fra og skyl kort med koldt vand. Så klistrer de ikke sammen.
  • Steg baconen sprød på panden og lig på et stykke køkkenrulle
  • I en skål blandes creme fraiche, pikantost, rødløg, purløg, salt og peber
  • Bland nu de afkølede pastaskruer deri sammen med peberfrugt, majs og den stegte bacon
  • Smag til med salt og peber. Server med frisk purløg på toppen

2 Comments

  1. Jeanett Høgh Olsen

    Hej
    Hvilken slags pikantost er der brugt i opskriften?
    Vh Jeanett

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*