Mørbradbøffer i fad

image_pdfimage_print

Denne her ret minder til forveksling om koteletter i fad. Men hvis ikke du har prøvet at lave der med svinemørbrad – så kan jeg virkelig anbefale det.
Kødet bliver super mørt og lækkert.

Server med ris eller kartoffelmos.

Mørbradbøffer i fad

En skøn ret i fad med det møreste kød.
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Køkken: dansk
Keyword: Mad i fad, Svinemørbrad
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad
  • 3 spsk mel
  • 3 tsk salt
  • 1,5 tsk peber
  • 3 tsk paprika
  • 1 løg hk fint
  • 2 fed hvidløg hk fint
  • 100 g bacon i tern
  • 100 g cocktailpølser
  • Smør/olie til stegning
  • 1/2 liter madlavningsfløde
  • 1 ds hakket tomater 400 g
  • 1 rød peberfrugt skåret i tern
  • Ris eller kartoffelmos

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  • I en pande stages baconen sprød og tages af på et fedtsugende papir (køkkenrulle)
  • Bland mel med salt og peber i en skål
  • Skær sener af mørbraden (de hvide der er skinnende) og skær mørbraden i 2 cm tykke skiver
  • Mas mørbraden flad med hånden og vend den i melet
  • Kom lidt fedtstof på panden og steg løg, hvidløg, pølser og paprika i ca 3-4 min ved middelvarm
  • Kom i et ildfast fad
  • Steg derefter mørbradbøfferne ved høj varme i fedtstof i ca 2 min pr side
  • Kom op i det ildfaste fad
  • I en skål blandes fløde og tomater sammen IG hældes over ingredienserne i det ildfaste fad
  • Kom i ovnen i 25 min
  • Imens laves ris/kartoffelmos

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*