Rosenkål er i sæson, og de er super sunde. Her er de lavet med valnødder, granatæble og en klassisk mormordressing. Nemt og lækkert.
Rosenkålssalat med mormordressing
Dejlig simpel salat med den lækre klassiske mormordressing
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 15 stk rosenkål
- 10 stk valnødder
- 1 stk granatæble
- 1/2 stk citron, saften derfra
- 1 dl piskefløde
- 1,5 spsk sukker
Sådan gør du
- Skær bunden af rosenkålet. Fjern de yderste “grimme” blade
- Fortsæt med at fjerne bladene og anbring dem i en skål
- Skær granatæbler over og drys kernerne over kålet
- Hak nødderne og drys over
- Bland sukker, fløde og citronsaft i en skål og vend dressingen med det øvrige
Seneste kommentarer