Rosenkålssalat med mormordressing

image_pdfimage_print

Rosenkål er i sæson, og de er super sunde. Her er de lavet med valnødder, granatæble og en klassisk mormordressing. Nemt og lækkert.

Ingredienser (4 personer)

  • Ca. 15 rosenkål
  • Ca. 10 valnødder
  • 1/2 – 1 granatæble
  • Saft fra 1/2 citron
  • 1 dl piskefløde
  • 1,5 spsk sukker

Fremgangsmåde

  • Skær bunden af rosenkålet. Fjern de yderste “grimme” blade
  • Fortsæt med at fjerne bladene og anbring dem i en skål
  • Skær granatæbler over og drys kernerne over kålet
  • Hak nødderne og drys over
  • Bland sukker, fløde og citronsaft i en skål og vend dressingen med det øvrige

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*