Stegt ris med karry, kylling og grønt

image_pdfimage_print

Det her er en god ret, som kan laves hvis du har nogle risrester. Det er også en god måde at få tømt grøntsagsskuffen på. Kan også laves med rejer og chorizo.

Stegt ris med karry, kylling og grønt

En super ret, hvis du skal bruge en rest ris fra dagen før
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: kylling, ris, stegt ris
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g kogte ris (gerne en kold rest fra dagen før)
  • 1 dl frosne ærter
  • 2 stk peberfrugter rød og orange, skåret i tern
  • 1 stk rødløg skrællet og skåret i både
  • 1 fed hvidløg hk fint
  • 1/2-1 dl rapsolie eller olivenolie
  • 400 g kyllingebryst
  • 1 spsk smør
  • Salt og peber
  • 1 spsk karry
  • 3 stk æg
  • Evt soya og chilisovs til servering

Sådan gør du

  • Steg kyllingen i lidt smør i en wok (eller pande), tag af når den er gennemstegt
  • Kom olien i panden. Steg ved middel/høj varme rødløg, hvidløg og karry i et par minutter
  • Kom nu risene i og steg i 3-4 minutter
  • Skrab risene til side i panden og slå æggene ud. Steg og vend rundt i ægget til det er nogenlunde stegt
  • Vend ægget rundt med det øvrige
  • Tilsæt ærter, peberfrugt og kylling
  • Smag til med salt og peber

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*