Wrap med krydret kylling

image_pdfimage_print

En super nem, let og lækker wrap med krydret kylling, salat og dressing.

Er både skøn i madpakken eller til aftensmad.

Ingredienser (4 personer)

Marinade

  • 2 spsk olie
  • 3 tsk chilisovs
  • 3 tsk paprika
  • 1,5 tsk hvidløgspulver
  • 1,5 tsk salt

Øvrige

  • Ca. 700-800 g kyllingebryst
  • 2 avokadoer, skåret i tynde skiver
  • 1 hjertesalat, skåret i tynde strimler
  • 3 gulerødder, revet groft
  • Thousand Island dressing
  • 4 spsk revet mozzarella ost
  • 8 små tortillabrød
  • Smør til stegning

Fremgangsmåde

  • Bland tingene til marinaden sammen i en skål
  • Skær kyllingen ud i tynde strimler og kom i marinaden. Lad trække i min. 10 min på køl
  • Klargør det forskellige fyld (avokado, salat og revet gulerod)
  • Kom smør på panden og steg kyllingen i 4-5 min, til det er gennemstegt
  • Lun tortillaen i ovnen
  • Server tortilla med dressing, revet gulerod, salat, avokado, lun kylling og lidt revet ost

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*