Ravioli med kylling og soltørret tomatsovs

image_pdfimage_print

Det her er en ret, der er god, når det skal gå stærkt. Jeg havde en rest piskefløde til overs og det blev til en skøn sovs med smag af hvidløg og soltørret tomat.
Mad på 20 min.

Ingredienser (4 personer)

  • 750 g frisk ravioli eller tortellini (fyldte pasta) med ost
  • Ca. 400 g kyllingebryst/filet, skåret i små stykker
  • 100 g soltørrede tomater, hk fint
  • 1 spsk olie fra soltørret tomater
  • 1 dl vand
  • 1/2 terning kyllinge bouillon
  • 1 lille fed presset hvidløg
  • 2 dl piskefløde (eller madlavningsfløde)
  • 2 spsk revet parmesan
  • ca. 100 g frisk spinat, skyllet
  • Lidt citronsaft
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Kom 1 spsk olie fra de soltørrede på en høj pande ved høj varme og steg kyllingen i ca 4 min (skal være gennemstegt). Krydr med salt og peber
  • Tag derefter kyllingen af og gem i en skål
  • Kom vand, hvidløg og bouillonterning i. Bouillon terningen skal opløses i vandet.
  • Lad det simre i ca 2-3 min.
  • Sæt letsaltet vand over til kogning og kog pastaen efter anvisningen og hæld vandet fra.
  • Tilføj imens fløde, parmesan og de hakkede soltørrede tomater på panden og lad simre nogle minutter. Smag til med citronsaft, salt og peber
  • (Du kan evt hælde sovsen i en mini hakker, hvis du ønsker sovsen helt jævn)
  • Vend spinat og kylling i
  • Vend straks sovsen med pastaen
  • Server evt med lidt friskrevet parmesan

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*