Spagetti med pikantostsovs og kylling

image_pdfimage_print

Det her er en super nem og børnevenlig ret, som tilmed kan laves på 20 minutter.
Hvis du gerne vil gøre den lidt sundere kan du evt. droppe piskefløden og kun bruge madlavningsfløde, tilføje gulerødder/squash eller lign. Eller servere salat/gnavegrønt ved siden af.

Ingredienser (4 personer)

  • 300-400 g kyllingebryst/inderfilet
  • 75 g bacon i tern
  • 1 spsk smør
  • 1/2 pakke pikantost (100 g)
  • 1 dl piskefløde
  • 2 dl madlavningsfløde 15%
  • 1 fed hvidløg
  • 8 champignon
  • 400 g spaghetti
  • Frisk basilikum
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Pil og hak hvidløget fint
  • Skær kyllingen ud i små tern/stykker
  • Skyl champignon og del i kvarte
  • Find en høj pande (eller gryde) og steg baconen sammen med hvidløget.
  • Tag det derefter op på en tallerken
  • Kom smør i panden og steg kort (få minutter) kyllingestykkerne
  • Krydr med salt og peber
  • Kom bacon og hvidløg tilbage i panden
  • Tilføj derefter champignon, piskefløde, madlavningsfløde og pikant ost
  • Lad småsimre i ca 15 minutter (tag evt er stykke kylling op og skær over, for at se om det er færdigt)
  • Imens koges spaghetti efter anvisningen på pakken
  • Hæld vandet fra pastaen og bland nu sovs med spaghetti
  • Server med frisk basilikum

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*