Spaghetti med pikantostsovs og kylling
Det her er en super nem og børnevenlig ret, som tilmed kan laves på 25 minutter.
Hvis du gerne vil gøre den lidt sundere kan du evt. droppe piskefløden og kun bruge madlavningsfløde, tilføje gulerødder/squash eller lign. Eller servere salat/gnavegrønt ved siden af.
Spaghetti med pikantostsovs og kylling
En af vores hverdags familiefavoritter herhjemme
- 400 g kyllingebryst/inderfilet
- 75 g bacon i tern
- 1 spsk smør
- 100 g pikantost
- 1 dl piskefløde
- 2 dl madlavningsfløde 15%
- 1 fed hvidløg
- 8 stk champignon
- 400 g spaghetti
- Frisk basilikum
- Salt og peber
- Pil og hak hvidløget fint
- Skær kyllingen ud i små tern/stykker
- Skyl champignon og del i kvarte
- Find en høj pande (eller gryde) og steg baconen sammen med hvidløget.
- Tag det derefter op på en tallerken
- Kom smør i panden og steg kort (få minutter) kyllingestykkerne
- Krydr med salt og peber
- Kom bacon og hvidløg tilbage i panden
- Tilføj derefter champignon, piskefløde, madlavningsfløde og pikant ost
- Lad småsimre i ca 15 minutter (tag evt er stykke kylling op og skær over, for at se om det er færdigt)
- Imens koges spaghetti efter anvisningen på pakken
- Hæld vandet fra pastaen og bland nu sovs med spaghetti
- Server med frisk basilikum