Den her suppe er super cremet, let spicy og fyldt med grønt. Jeg servede den med stegte tigerrejer på spyd. Du kan også servere med kyllingespyd, koteletter i tern på spyd eller lign.
Ingredienser
- 4 cm ingefær finthakket
- 4 fed hvidløg finthakket
- 1 stk frisk chili alt efter styrke
- 2 spsk olie til stegning
- 200 g frisk skyllet spinat
- 900 g frosne ærter
- 1,4 l vand
- 3 terninger grøntsagsbouillon
- 600 ml kokosmælk
- 1 stk citron, saften
- Salt og peber
- evt til servering : creme fraiche frisk koriander, brød og spyd med valgfri kød/skaldyr
Sådan gør du
- Kom olie i en gryde og svits chili, hvidløg og ingefær i et par minutter
- Tilsæt spinat, ærter og bouillon i gryde
- Kog i ca. 10 minutter
- Tag sf komfuret, blend suppen med en stavblender og stil tilbage på kogepladen
- Kom kokosmælk og citronsaft i og smag til med salt og peber
- Server evt med en klat creme fraiche i, top med frisk koriander, evt spyd og brød
Virkelig en lækker suppe med en mild smag af Thailand eller Vietnam, hvis man drysser med frisk koriander. Tror jeg vil lave den med mange gange i sommer.
Det er jeg super glad for at høre 😉
Jeg glæder mig meget til at prøve den her opskrift! Hvad er det for et brød, du har ved siden af? Jeg kan ikke lige finde det under kategorien “brød”.
Det er bare en købe baguette 🙂 Håber du bliver glad for suppen 🙂
En av de bedre supper jeg har smakt🥰
Tusind tak 🙂