Parpadelle med tigerrejer i tomatsovs

image_pdfimage_print

Er du en (af mange) som bare elsker pasta. Så se med her. Den her ret er super simpel – men smager mega godt!
Og som min dreng på 3 år sagde “jeg elsker det her pasta, mor!”. Sådan har han aldrig sagt om andet end kage og søde sager🤭

Jeg tænke, at jeg næste gang vil stege et par laksefileter på panden og så lave i små stykker og vende med tomatsovsen og pastaen. En god ret hvis man gerne vil have de små til at spise noget mere fisk.

Parpadelle med tigerrejer i tomatsovs

En virkelig lækker og simpel pastaret
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: parpadelle, pasta, rejer, Tigerrejer
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g tørret parpadelle bred båndpasta – du kan også sagtens bruge skruer, spaghetti eller lign.
  • 1 stk løg hk fint
  • 2 fed hvidløg skåret i tynde skiver
  • 15 stk mellemstore tomater/cherry skåret i kvarte
  • Salt og peber
  • 1 tsk sukker
  • 25 g smør til stegning
  • 2 spsk olivenolie til stegning af rejer
  • 500 g rå wanami rejer med skal
  • 1,5 spsk tomatpure
  • 0,75 dl piskefløde eller madlavningsfløde
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • Lidt revet parmesan til servering

Sådan gør du

  • Start med at tø rejerne op (har du ikke gjort det i god tid, så kan du hælde lunkent/varmt vand over kortvarigt og hælde fra igen)
  • Pil hale og skal af samt fjern evt tarme
  • Varm smøret i en pande og steg løg og hvidløg ved mellemvarme i nogle minutter (til de bliver bløde og gennemsigtige)
  • Tilsæt tomaterne og steg nogle minutter igen
  • Tilsæt tomatpure, fløde, sukker og lad simre nogle minutter.
  • Smag til med salt og peber og tag panden af varmen
  • Sæt kogende vand over til pasta og kog pastaen al dente efter anvisning på pakken
  • Imens pastaen koger, tager du en ny pande og steger tigerrejerne i et par minutter i lidt olie ved middel/høj varme.
  • Hæld de færdige rejer over i tomatsovsen
  • Bland tomatsovs og pasta sammen og server i en skål med friskrevet parmesan og frisk basilikum

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*