Er du en (af mange) som bare elsker pasta. Så se med her. Den her ret er super simpel – men smager mega godt!
Og som min dreng på 3 år sagde “jeg elsker det her pasta, mor!”. Sådan har han aldrig sagt om andet end kage og søde sager🤭
Jeg tænke, at jeg næste gang vil stege et par laksefileter på panden og så lave i små stykker og vende med tomatsovsen og pastaen. En god ret hvis man gerne vil have de små til at spise noget mere fisk.
Parpadelle med tigerrejer i tomatsovs
En virkelig lækker og simpel pastaret
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 500 g tørret parpadelle bred båndpasta – du kan også sagtens bruge skruer, spaghetti eller lign.
- 1 stk løg hk fint
- 2 fed hvidløg skåret i tynde skiver
- 15 stk mellemstore tomater/cherry skåret i kvarte
- Salt og peber
- 1 tsk sukker
- 25 g smør til stegning
- 2 spsk olivenolie til stegning af rejer
- 500 g rå wanami rejer med skal
- 1,5 spsk tomatpure
- 0,75 dl piskefløde eller madlavningsfløde
- 1 håndfuld frisk basilikum
- Lidt revet parmesan til servering
Sådan gør du
- Start med at tø rejerne op (har du ikke gjort det i god tid, så kan du hælde lunkent/varmt vand over kortvarigt og hælde fra igen)
- Pil hale og skal af samt fjern evt tarme
- Varm smøret i en pande og steg løg og hvidløg ved mellemvarme i nogle minutter (til de bliver bløde og gennemsigtige)
- Tilsæt tomaterne og steg nogle minutter igen
- Tilsæt tomatpure, fløde, sukker og lad simre nogle minutter.
- Smag til med salt og peber og tag panden af varmen
- Sæt kogende vand over til pasta og kog pastaen al dente efter anvisning på pakken
- Imens pastaen koger, tager du en ny pande og steger tigerrejerne i et par minutter i lidt olie ved middel/høj varme.
- Hæld de færdige rejer over i tomatsovsen
- Bland tomatsovs og pasta sammen og server i en skål med friskrevet parmesan og frisk basilikum
Seneste kommentarer