grillede majskolber med chilimayonnaise, parmesan og persille

Majskolber med chilimayo, persille og parmesan

image_pdfimage_print

De fleste har nok smagt majs med persillesmør, men de her majskolber er next level. De smager helt vildt godt og er fyldt med smag! Virkelig lækkert tilbehør til grillmaden og som passer perfekt til gæster. Anret majskolberne flot på et fad til servering.

Opskriften er lavet i samarbejde med Emma Olsen

grillede majskolber med chilimayonnaise, parmesan og persille

Majskolber med chilimayo, persille og parmesan

Mega smagfuldt og lækkert til grillen
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Tilbehør
Keyword: grill, grillmad, grønt, majskolber, parmesan, tilbehør
Forb. tid: 10 minutter
Grilltid: 6 minutter
Samlet tid: 16 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk majskolber

Marinade

  • 3 tsk paprika
  • 1 tsk salt
  • 3 spsk olie

Chili mayo

  • 1 dl mayo jeg bruger Hellmans
  • 2 spsk sød chilisovs
  • 1-2 tsk stærk chilisovs
  • 1 spsk limesaft

Øvrige

  • Frisk persille hk fint
  • 30 g parmesan friskrevet
  • evt. rød chili i skiver

Sådan gør du

  • Fjern blade og tråde fra majskolberne, skær enderne af og halver (bræk dem midt over)
  • Bland ingredienserne til marinade i en lille skal og vend majskolberne deri
  • Grilles i ca. 6 min og vendes jævnligt (men sørg ellers for at lukke låget undervejs)
  • Imens blandes ingredienserne til chili mayo sammen i en skål
  • Anret de færdigt grillede majs på et fad og fordel chilimayo, persille, parmesan og evt. chili på toppen
grillede majskolber med chilimayonnaise, parmesan og persille

One Comment

  1. Anki Wenström

    Hej mail gerne ha opskriften på cheesecake med 🍋

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*