citron fromage uden husblas

Citron fromage (uden husblas)

image_pdfimage_print

Denne her citronfromage er uden husblas og meget nem at lave. Det kræver blot 4 ingredienser og så kan du lave den fineste citron dessert. Kan laves i god tid, så der er tid til at hygge med gæsterne. Kan serveres i citronskaller som her eller i små glas/skåle.

Genial til dessert, påske, nytår mm.

Jeg har lavet disse desserter i et samarbejde på instagram med @Emmaolsen og @Carolinedan.

citron fromage uden husblas

Citron fromage

Super nem og virkelig smuk dessert
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Dessert
Keyword: citron, Dessert, fromage, gæstemad, lemon posset, nytår, påske
Forb. tid: 15 minutter
Køl: 1 time 30 minutter
Samlet tid: 1 time 45 minutter
Antal: 4 både

Ingredienser

  • 200 g piskefløde du kan købe 1/4 liter, det er nok
  • 75 g sukker
  • 1/2 spsk friskrevet citronskal (øko)
  • 30 g friskpresset citronsaft brug evt. 'indmaden' fra de store, hvis du serverer i skåle
  • 1 tsk vanillesukker
  • 2 store øko citroner bruges til servering

Sådan gør du

  • Halver dine 2 citroner og fjern citruskødet, så det blot er 'rene' skaller tilbage
  • I en pande hældes piskefløde, sukker og citronskal i ved middelvarme
  • Lad massen småsimre (ikke koge) i 3-4. min under omrøring indtil det begynder at tykne
  • Tag panden af varmen, tilsæt citronsaft og vanillesukker i under omrøring (den begynder nu at tykne endnu mere)
  • Fordel massen i citronskallerne (skær evt en lille smule af citronen i bunden, så står de mere stabilt)
  • Stil på køl i min. 1-2 timer
citron fromage uden husblas

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*