Wow, efter at have lavet de her belgiske vafler, er det gået op for mig – at jeg har spist alt for lidt af den slags. De er nemlig sprøde længe efter bagning og samtidig svampede. Vi gik all in og serverede dem med is, frugt og hjemmelavet chokoladesovs (piskefløde og chokolade).
Perfekt til hyggeligt weekend bage projekt eller blot lidt lækker forkælelse. De er super nemme at lave og vil skabe glæde for store som små.
Jeg bruger min tefal snack collection vaffeljern.
Ingredienser
- 1 tsk vanillesukker
- 1 tsk bagepulver
- 1 knivspids salt
- 100 g sukker
- 2,5 dl hvedemel
- 1 stk æg
- 1,5 dl mælk
- 2 spsk creme fraiche 18%
- 75 g smeltet smør
- Smør til stegning
Sådan gør du
- Find to skåle frem.
- I den ene skål blandes alle de tørre ingredienser sammen (vanillesukker, bagepulver, salt, sukker og mel)
- I den anden skål blandes alle de våde ingredienser (æg, mælk, creme fraiche og smeltet smør)
- Hæld nu de tørre ingredienser ned til de våde og pisk til dejen er glat og uden klumper
- Kom smør i dit vaffeljern og steg gyldne
Seneste kommentarer