Marineret svinemørbrad med grønt og kartofler på grill

Marineret svinemørbrad, kartofler og grønt på grill

image_pdfimage_print

En super lækker svinemørbrad med den lækreste marinade på. Desuden kan kartofler og grønt også tilberedes på grillen. Alternativ kan du også tilberede det øvrige i ovnen.

Marineret svinemørbrad med grønt og kartofler på grill

Marineret svinemørbrad med kartofler og grønt

En lækker ret, som kan tilberedes på grillen
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: bagt grøntsager, grill, grillmad, kartofler, Svinemørbrad
Forb. tid: 10 minutter
Grilltid: 20 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Udstyr

  • Alubakke eller lignende til grillen, hvis du vil tilberede grønt og kartofler deri

Ingredienser

  • 600 g kartofler skrubbet eller skrællet
  • 1/2 stk broccoli
  • 3 stk gulerødder skrællet og skåret i stave
  • 1 stk rødløg skrællet og skåret i både
  • 1 stk svinemørbrad ca. 500 g
  • Olie
  • Salt og peber

Marinade

  • 3 spsk ketchup
  • 1 spsk soya
  • 1 spsk brun farin
  • 1 tsk sød paprika
  • 1/2 tsk stødt peber
  • 1 spsk olie

Sådan gør du

  • I en skål blandes ingredienserne til en marinade sammen
  • Skær sener og overskydende fedt af svinemørbraden og pensl med marinaden (gem resten af marinaden og pensl undervejs på grillen)
  • Skær kartoflerne ud i små tern (elers skal de forkoges først)
  • Kom kartofler og grønt i alubakke eller andet der kan bruges på grillen. Vendes med olie, salt og peber
  • Steg mørbraden 20 min på grillen og vend et par gange undervejs. Lad efterhvile 5-10 min inden udskæring
  • Rør rundt i kartofler og grønt undervejs på grillen
Marineret svinemørbrad med grønt og kartofler på grill

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*