Marineret svinemørbrad, kartofler og grønt på grill
En super lækker svinemørbrad med den lækreste marinade på. Desuden kan kartofler og grønt også tilberedes på grillen. Alternativ kan du også tilberede det øvrige i ovnen.
Marineret svinemørbrad med kartofler og grønt
En lækker ret, som kan tilberedes på grillen
- Alubakke eller lignende til grillen, hvis du vil tilberede grønt og kartofler deri
- 600 g kartofler (skrubbet eller skrællet )
- 1/2 stk broccoli
- 3 stk gulerødder (skrællet og skåret i stave)
- 1 stk rødløg (skrællet og skåret i både)
- 1 stk svinemørbrad ca. 500 g
- Olie
- Salt og peber
Marinade
- 3 spsk ketchup
- 1 spsk soya
- 1 spsk brun farin
- 1 tsk sød paprika
- 1/2 tsk stødt peber
- 1 spsk olie
-
I en skål blandes ingredienserne til en marinade sammen
-
Skær sener og overskydende fedt af svinemørbraden og pensl med marinaden (gem resten af marinaden og pensl undervejs på grillen)
-
Skær kartoflerne ud i små tern (elers skal de forkoges først)
-
Kom kartofler og grønt i alubakke eller andet der kan bruges på grillen. Vendes med olie, salt og peber
-
Steg mørbraden 20 min på grillen og vend et par gange undervejs. Lad efterhvile 5-10 min inden udskæring
-
Rør rundt i kartofler og grønt undervejs på grillen