Denne her ret smager afsindigt godt. Det er en ret uden kød, men som er lækker cremet. Du skal kun bruge få ingredienser og 15 min i køkkenet – så det er en rigtig god hverdagsret. Den vil dog også helt sikkert imponere dine gæster.
Gnocchi med tomatsovs
En dejlig nem hverdags med få ingredienser
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 1 kg gnocchi
- 3 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- 2,5 dl madlavningsfløde
- 500 g cherrytomater hvis store, så halver evt.
- Frisk basilikum
- Salt og peber
- 2 stk frisk mozzarella
Sådan gør du
- Kog gnocchi efter anvisning på pakken
- Tag skrællen af hvidløget, mas med siden af kniven og kom op i en høj pande med olie – middelvarme
- Tilføj tomater og lad simre i 5-7 min. indtil tomaterne bliver bløde. Mos dem herefter i punden med en ske
- Hæld madlavningsfløde i og smag til med salt og peber
- Hæld de kogte gnocchi over og vend rundt i sovsen. Bræk små stykker af mozzarellaen og fordel i panden (så smelter den ligeså stille)
- Drys med frisk basilikum og server straks
Hej. Er det et helt kg gnocchi før de er kogt? Altså 3 pakker af 350g?
Ja, det er det 🙂