kyllingeruller

Kyllingeruller

image_pdfimage_print

Det er første gang at jeg har rullet kyllingebryster på denne måde. Men wow, det er smager virkelig godt. De har masser af smag fra bl.a ost og sennep. Du kan lave mange versioner og bruge dit favoritfyld eks. soltørret tomater, andre flødeoste mm.

Når først du har rullet kyllingerne, skal de bare hygge sig i ovnen. Du kan evt. serverer ovnbagte grøntsager, kartofler og mayo til.

Kyllingeruller med ost og sennep

Kyllingeruller

Lækre smagfulde ruller i ovn
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: bagte tomater, flødeost, kyllingebryst, sennep, spinat
Forb. tid: 10 minutter
Ovntid: 30 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 store kyllingebryster (ca. 500 g I alt)
  • 4 tsk flødeost jeg brugte flødeost med chili
  • 80 g revet ost
  • 1 håndfuld frisk spinat skyllet
  • 1 stk stor tomat skyllet og skåret i 4 tynde skiver
  • 1 tsk hvidløgspulver

Topping

  • 2 spsk mayo
  • 1 tsk sennep gerne sød
  • evt. frisk basilikum hk fint

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft
  • Halver kyllingerbrysterne, så du får 2 store flader der kan rulles (se foto nedenfor)
  • Smør med flødeist, 40 g revet ost, spinat, tomat og hvidløg
  • Rul kyllingen sammen og lig med lukkesiden nedad i et ildfast fad
  • Pensl med en blanding af mayo og sennep.
  • Bag I ovnen i 20 min. Tag ud og fordel 40 g revet ost på toppen og evt. basilikum.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*