Det er første gang at jeg har rullet kyllingebryster på denne måde. Men wow, det er smager virkelig godt. De har masser af smag fra bl.a ost og sennep. Du kan lave mange versioner og bruge dit favoritfyld eks. soltørret tomater, andre flødeoste mm.
Når først du har rullet kyllingerne, skal de bare hygge sig i ovnen. Du kan evt. serverer ovnbagte grøntsager, kartofler og mayo til.

Ingredienser
- 2 store kyllingebryster (ca. 500 g I alt)
- 4 tsk flødeost jeg brugte flødeost med chili
- 80 g revet ost
- 1 håndfuld frisk spinat skyllet
- 1 stk stor tomat skyllet og skåret i 4 tynde skiver
- 1 tsk hvidløgspulver
Topping
- 2 spsk mayo
- 1 tsk sennep gerne sød
- evt. frisk basilikum hk fint
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft
- Halver kyllingerbrysterne, så du får 2 store flader der kan rulles (se foto nedenfor)
- Smør med flødeist, 40 g revet ost, spinat, tomat og hvidløg
- Rul kyllingen sammen og lig med lukkesiden nedad i et ildfast fad
- Pensl med en blanding af mayo og sennep.
- Bag I ovnen i 20 min. Tag ud og fordel 40 g revet ost på toppen og evt. basilikum.





Seneste kommentarer