parmesan kartofler

Sprøde parmesan kartofler

image_pdfimage_print

De her parmesan kartofler smager vanedannende godt og så er de ovenikøbet nemme at lave!

Så hvis du er til parmesan og sprøde kartofler, så må du love mig at prøve opskriften.

Du kan servere både til kyllingebryst, en steg eller lign. og en frisk salat.

parmesan kartofler

Sprøde parmesan kartofler

Kan du lide smeltet sprød ost, så er de her kartofler en sikker vinder
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Tilbehør
Keyword: gæstemad, kartofler, ost, parmesan, tilbehør
Forb. tid: 15 minutter
Ovntid: 40 minutter
Samlet tid: 55 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 800 g små kartofler (gerne med skræl om sommeren)
  • 60 g friskrevet parmesan
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft
  • Skræl kartoflerne og halver dem på langs
  • Kom bagepapir i et ildfast fad og fordel parmesanen derpå
  • Placer kartoflerne i fadet med den flade side nedad. Drys med salt og peber
  • Bages midterst i ovnen i ca 40 min.
  • Lad hvile ca 10 min, så størkner parmesanen og gør dem super sprøde
parmesan kartofler

parmesan kartofler

One Comment

  1. Pingback: Svinemørbrad med flødeost og serrano - Madmusen

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*