De her parmesan kartofler smager vanedannende godt og så er de ovenikøbet nemme at lave!
Så hvis du er til parmesan og sprøde kartofler, så må du love mig at prøve opskriften.
Du kan servere både til kyllingebryst, en steg eller lign. og en frisk salat.
Sprøde parmesan kartofler
Kan du lide smeltet sprød ost, så er de her kartofler en sikker vinder
Udskriv
Pin
Anmeld
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 800 g små kartofler (gerne med skræl om sommeren)
- 60 g friskrevet parmesan
- Salt og peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft
- Skræl kartoflerne og halver dem på langs
- Kom bagepapir i et ildfast fad og fordel parmesanen derpå
- Placer kartoflerne i fadet med den flade side nedad. Drys med salt og peber
- Bages midterst i ovnen i ca 40 min.
- Lad hvile ca 10 min, så størkner parmesanen og gør dem super sprøde
Pingback: Svinemørbrad med flødeost og serrano - Madmusen