Pastaret med champignon, kylling og soltørret tomat

image_pdfimage_print

Er du til en cremet og smagfuld pastaret, så er denne lige noget for dig.

Pastaret med champignon, kylling og soltørret tomat

Smagfuld pastaret
2 fra 1 stemme
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: champignon, kylling, pasta, soltørret tomat
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 300 g kyllingebryst eller inderfilet skåret i mindre stykker/tern
  • Smør eller olie til stegning
  • 1 stk løg hakket fint
  • 3 fed hvidløg hakket fint
  • 10 stk champignon renset og skåret i skiver
  • 1/2 dl soltørret tomater hakket fint
  • 1/2 l madlavningsfløde 8%
  • 1 tsk tørret timian
  • Evt kulør
  • 1/2 dl kogevand fra pastaen
  • 1 terning hønsebouillon
  • 80 g frisk spinat
  • 400 g parpadelle eller anden pasta eks spaghetti
  • Evt frisk oregano og parmesan til servering

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisning på pakken
  • I en pande med lidt smør/olie steges løg og champignon i ca 5 min ved middel/høj varme
  • Tilsæt nu kylling og hvidløg. Lad kyllingen blive brunet på begge sider i ca. 2 min pr side
  • Tilsæt soltørret tomat, bouillon og madlavningsfløde. Lad simre ved middelvarme i ca. 8-10 min.
  • Smag til med salt og peber. Kom evt. kulør i for mere brun farve. Vend spinaten rundt.
  • Vend pastaen med det øvrige og server evt med friske urter og parmesan

One Comment

  1. 2 stars
    Smagte ikke er så meget

2 from 1 vote

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*