Cremet spaghetti med mascarpone og tomat

image_pdfimage_print

En virkelig lækker og super simpel pastaret. Den er uden kød og koster ca 60 kr for mad til 4 personer. En skøn hverdagsret for hele familien.

Cremet spaghetti med mascarpone og tomat

En lækker og simpel pastaret
No ratings yet
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: mascarpone, ost, pasta, spaghetti, tomat
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 250 g mascarpone alternativt kan du bruge feta
  • 500 g cherrytomater
  • 5 spsk olivenolie
  • Salt og peber
  • 2 fed hvidløg hk groft
  • 500 g spaghetti
  • Frisk basilkum
  • 1/2 dl friskrevet parmesan og evt lidt mere til servering

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  • I et ildfast fad smøres mascarpone ud. Fordel nu tomater, hvidløg, olie, salt og peber derpå.
  • Bages i ovnen i 20 minutter
  • Imens koges spaghettien efter anvisningen på pakken
  • Tag fadet ud af ovnen. Mas tomaterne rundt med det øvrige i fadet og hæld parmesanen deri.
  • Vend den færdigkogte spaghetti i tomatsovsen og drys med basilkum (og evt parmesan)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*