Cremet spaghetti med mascarpone og tomat

image_pdfimage_print

En virkelig lækker og super simpel pastaret. Den er uden kød og koster ca 60 kr for mad til 4 personer. En skøn hverdagsret for hele familien.

Cremet spaghetti med mascarpone og tomat

En lækker og simpel pastaret
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: mascarpone, ost, pasta, spaghetti, tomat
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 250 g mascarpone alternativt kan du bruge feta
  • 500 g cherrytomater
  • 5 spsk olivenolie
  • Salt og peber
  • 2 fed hvidløg hk groft
  • 500 g spaghetti
  • Frisk basilkum
  • 1/2 dl friskrevet parmesan og evt lidt mere til servering

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  • I et ildfast fad smøres mascarpone ud. Fordel nu tomater, hvidløg, olie, salt og peber derpå.
  • Bages i ovnen i 20 minutter
  • Imens koges spaghettien efter anvisningen på pakken
  • Tag fadet ud af ovnen. Mas tomaterne rundt med det øvrige i fadet og hæld parmesanen deri.
  • Vend den færdigkogte spaghetti i tomatsovsen og drys med basilkum (og evt parmesan)

4 Comments

  1. 5 stars
    Nemt og mega lækkert 🤩

  2. 5 stars
    Tog mig lige en tur tilbage til Italien ❤️

    Brugte frisk pasta i stedet for spaghetti, da det trængte til at blive brugt og havde kun Ca 350g af diverse små tomater fra drivhuset. Til gengæld var de rigtig godt solmodne og begyndt at blive bløde, så der var rigelig med lækker smag i.

    Virkelig lækkert og super nemt 😍

5 from 2 votes

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*