Pastaret med bacon, cocktailpølser og smeltet mozzarella

image_pdfimage_print

En lækker og nem ret, som hitter hos de små. Jeg brugte bacon og cocktailpølser. Du kan også nemt lave den uden kød eller erstatte med kylling, skinkestrimler eller lign.

Pastaret med bacon, cocktailpølser og smeltet mozzarella

En dejlig nem børnevenlig hverdagsret
5 fra 3 stemmer
Udskriv Pin Anmeld
Ret: Hovedret
Keyword: bacon, cocktailpølser, mozzarella, pasta
Forb. tid: 20 minutter
Ovntid: 10 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g pastaskruer kogt 3-4 min mindre end angivede kogetid
  • 2 fed hvidløg hk fint
  • 1 stk løg hk fint
  • 100 g bacon i tern
  • 100 g cocktailpølser halveret
  • 1 spsk tomatpuré
  • 1/2 l passata
  • 1,5 dl madlavningsfløde
  • 2 stk friske mozzarella skåret i skiver (som evt. halveres)
  • 50 g friskrevet parmesan
  • Salt og peber
  • 1 tsk oregano

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 175 grader varmluft
  • I en pande steges bacon, løg, hvidløg og pølser et par minutter
  • Tilsæt tomatpuré, passata, oregano og fløde
  • Lad simre et par minutter. Smag til med salt og peber
  • Fordel sovsen i et ildfast fad ca. 25 x 30 cm
  • Fordel derefter de kogte pastaskruer
  • Til slut rives parmesan over og mozzarellaen fordeles
  • Bag i ovnen i ca.10-15 min

2 Comments

  1. 5 stars
    Super nem, børnevenlig og lækker ret på én og samme tid.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskrift




*