Denne her tærte er super nem at lave og passer perfekt som forårs/sommermad. Du skal bruge få ingredienser og begrænset tid i køkkenet.
Jeg anbefaler at du serverer den med en lækker salat til.
Ingredienser
- 4 plader Filodej (fra køl)
- 4 stk æg
- 2 dl creme fraiche 9 eller 18%
- 1,5 tsk salt
- Friskkværnet peber
- 30 g pinjekerner
- 4 store Tomater jeg brugte grønne, røde og gule
- Evt. 30 g emmenthaler/parmesan i små stykker
- Fedtstof til formen
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft
- Pisk æg, creme fraiche, salt og peber sammen i en skål
- Smør et ildfast fad/tærteform med lidt fedtstof
- Klip filodejen over på midten og fordel stykkerne forskudt ovenpå hinanden, så der er filodej op af kanterne
- Hæld æggemassen i. Fordel evt ost deri. Halver tomaterne og placer på tærten og drys til slut med pinjekernerne
- Bages i ovnen i ca 18-20 min til dejen er gylden og æggemassen fast
Seneste kommentarer